İletişim

Memurhaberci.com, teknik bir iletişim dosyası olan çerezleri kullanarak Memurhaberci.com kullanın kullananlar ve kullanım kullanımı hakkında bilgi edinebilir.

Bu teknik iletişim dosyaları, bir web sitesi tarafından yapılan ana belleğe kaydedilecek şekilde tarayıcısına gönderilen küçük metin dosyalarından oluşur. Teknik iletişim dosyası, bir web sitesi ilgili durumda ve basit tercih edilir depolamayı bu şekilde internette kullanabilmenizi sağlar.

Bu teknik iletişim dosyası, kaçının web sitesinin geçici olarak kullandığı, hangi amaçla, kaç kez ve bir kullanıcının ilgili web kullanımını ziyaret ettiğiniz ve özel olarak kullanın. yardımcı olmak için tasarlanmıştır ve çalışır. Teknik iletişim dosyası, ana bellekten başka herhangi bir kişisel bilgi almak için tasarlanmıştır.

Tarayıcıların pek çoğu kurulum aşamasında bu teknik iletişim dosyasını kabul eder biçimde hazırlanmışlardır, ancak kullanıcılar dilerlerse teknik iletişim dosyasının bilgisayarlarına yerleştirilmemesi veya bu türden bir dosyasının gönderildiğinde ikaz verilmesini sağlayacak biçimde tarayıcılarının ayarlarını her zaman değiştirebilirler.

 

İstek ve taleplerinizi ileteceğiniz mail adresimiz;

memurhaberci1@gmail.com 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ÇOK OKUNAN
  • YENİ
  • YORUM