İstanbul’daki En İyi Saç Ekim Merkezleri ve Saç Ekimi Fiyatları Ne Kadar?

Saç ekim teknolojileri her geçen yıl daha güçlü sonuçlar alınmasına olanak tanıyor. Kafa derisi ile ilgili yapılan analizler, greftlerin toplanması, saç ekim işlemi gerçekleşene kadar muhafaza edilmesi, ekilmesi ve ekim sonrasında bakımlar ile güçlendirilmesi, tutunma oranlarının artmasına katkıda bulunmaktadır. Bu çerçevede, son dönemlerde saç ekim kliniklerini tercih eden bireylerin sayısının her geçen gün daha fazla olmaya başladığını söylemek mümkün.

İstanbul ve Türkiye’nin En İyi Saç Ekim Merkezleri Arasından Nasıl Seçim Yapılmalı?

Sizin için en iyi saç ekim merkezini seçmek istiyorsanız, yapmanız gereken şey oldukça basit. Bizler, Habergundemde ekibi Birazdan sizin için sunacağımız en iyi 10 saç ekim merkezi listesini inceleyebilir, sizin beklentilerinizi en iyi karşılayan kliniği arayarak hızlıca randevu oluşturabilirsiniz.

İstanbul’daki saç ekim merkezleri, genellikle bir ön deneyimi sizlere sunmak adına ücretsiz saç analizi hizmetleri sunabilmektedirler. Bu hizmeti bazı klinikler Whatsapp’tan göndereceğiniz saç fotoğraflarınız üzerinden, bazıları ise doğrudan fiziksel olarak veriyorlar. Kliniğin profesyonelliği ile ilgili kafanızda soru işaretleri oluşması durumunda bu tür hizmetler alarak ilk deneyim için onlara şans verebilirsiniz. İşte en iyi saç ekimi merkezleri hakkında detaylı bilgiler…

Este Favor Saç Ekim Merkezi

Saç ekim hizmeti alırken bunun size özel olarak planlandığını bilmek ve kliniğin daha az hasta ile maksimum iyi sonuçlara odaklandığını görmek, içinizi epey rahatlatacaktır. Favor, bu özelliği ile tam bir ‘’butik saç ekim merkezi’’. Bir günde gerçekleştirdiği saç ekim işlemini belirli bir sayının altında tutmaya özen gösteren Favor, size özel ayırdıkları zamanla tutunma ve başarı oranlarını en yüksek seviyeye çıkarmayı amaçlıyorlar.

Kliniğin en önemli özelliği kuşkusuz prosedür öncesi ve sonrasında gösterdikleri yoğun ilgi. Saç ekimiyle ilgili kafanıza takılan her soru için doğrudan görüşme şansınız oluyor. Dahası, yaptığımız araştırmalara göre uluslararası saç ekim teknolojilerini yakından takip eden merkezin prosedürler sırasında kullandığı medikal araçlar da tamamen yenilendi. Yeni nesil teknolojilerin takibi ise elbette daha iyi sonuçlar anlamına geliyor.

Este Favor Saç Ekim Kliniği, gelişmiş safir bıçak teknolojisini kullanarak uyguladığı Safir FUE ile oldukça popüler. Bu bıçakların kanal açma sürecinde kullanımı, kliniğin yüksek yoğunlukta saç ekimi gerçekleştirme sözü vermesini sağlıyor. Daha yoğun, daha dolgun ve doğal görünümlü saçlar için Favor’dan randevu almak iyi bir tercih olabilir.

Favor saç ekim merkezinde FUE, DHI, Traşsız saç ekimi, Uzun saç ekimi, Sakal ve kaş ekimi gibi çeşitli hizmetler almak mümkün. Yüksek hijyen koşulları ile dikkat çeken klinikte fiyatların da bütçe dostu olduğunu görüyoruz. Yüksek kaliteli hizmeti makul fiyatlara almak isteyen pek çok kişi, hem saç ekimi hem de yüz ya da vücut estetiği gibi işlemler için Favor’u tercih ediyor.

www.estefavor.com

Adres: ATAKÖY 7-8-9-10. KISIM MAH. ÇOBANÇEŞME E-5, Üniversite Cd NO: 20, 34212 Bakırköy/İstanbul

Telefon: +90 542 120 20 30

Asmed Saç Ekim Merkezi

Doktor Koray Erdoğan’ın saç ekim prosedürlerini gerçekleştirdiği Asmed, öncelikle yüksek fiyatları ile dikkat çekiyor. Buradaki saç ekim işlemleri diğer kliniklerden yaklaşık 3  – 5 kat daha pahalı. Asmed saç ekim prosedürleri genellikle FUE merkezli olarak ilerliyor. Dr. Erdoğan’ın geliştirdiği medikal FUE inovasyon yöntemleri, saç ekiminden alınacak verimin arttırılmasını amaçlıyor. Bu inovasyonlar sırasıyla K.E.E.P., GRAFT CALCULATOR, COVERAGE VALUE, KE-BOT, KE-HEAD, KE-REST olarak sıralanabilir.

Profesyonel hizmet süreci ve ilgili personeli bakımından tam not alan Asmed’in greft başı 2 – 2,5 dolar arası ücret alması, yurt içindeki hastaların bu kliniği tercih etmesini zorlaştırabilir. Yine de, lüks bir hizmet almak isteyenler için bu klinik, İstanbul’daki en iyi saç ekim merkezleri arasında çoğu zaman ilk onda.

Adres: Atatürk Mah. Sedef Caddesi No: 1/1 Ataşehir – İstanbul

Telefon Numarası: +90 216 4641111

Muttalip Keser Saç Ekim Merkezi

Ankara’daki en iyi saç ekim klinikleri araştırmamızda birinci sırada olan Dr. Muttalip Keser, Estetik ve Rekontrüktif Cerrahi Uzmanı olarak FUE yöntemi ile saç ekimi gerçekleştirmektedir. Ankara’nın Çankaya ilçesinde (oldukça merkezi bir noktada) kliniği bulunan Keser’in 1998 yılından bu yana saç ekimi alanındaki tecrübesi, ekim sonuçlarının başarısına yansımaktadır.

Muttalip Keser, Türkiye’de FUE yöntemini uygulayan ilk doktor olarak tanınıyor. Bu özelliği Keser’in yöntemi geliştirmesinde ve yöntem üzerinde uzmanlaşmasında epey güçlü bir etken olmuştur. Follicular Unit Extractor olarak adlandırılan FUE yöntemi ile greftlerin teker teker kafa derisine yerleştirilmesi, tutunma oranlarını artırarak güçlü bir saçın desteklenmesini sağlamaktadır. Muttalip Keser’in kliniğinde hem saç ekim hizmetleri alabilir, hem de çeşitli cerrahi olmayan saç tedavi hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Adres: Cankaya Cad. 6/5 Cankaya/ANKARA/TURKEY

Telefon Numarası: +90-312-4424252

AHD Saç Ekim Merkezi (Dr. Hakan Doğanay Saç Ekim)

FUE metodunun öncülerinden biri olan Dr. Hakan Doğanay, AHD Saç Ekim Merkezinde hasta kabul eden alanında uzman doktorlardan biridir. Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde hizmet sağlayan doktorun FUE’nin yanı sıra, sakal ve bıyık ekimi, kaş ekimi ve vücut saç ekimi alanlarında da prosedürleri gerçekleştirdiğini söylemek mümkün. Saç ekim hizmeti alırken doktorunuzun yüksek oranda deneyimi olmasını önemsiyorsanız, 2009 yılından bu yana FUE tekniği ile hizmet veren ve 10 yılı aşkın deneyime sahip olan Dr. Doğanay’ı tercih etmek iyi bir fikir olabilir.

AHD Saç Eklim Kliniği’nde gerçekleştirilen ve farklı greft sayılarına sahip olan operasyonların öncesi ve sonrası görüntülerini incelemek için resmi web sayfalarını ziyaret edebilirsiniz. Klinik, saç ekim hizmetlerinin yanı sıra terapisi hizmetleri ile de tanınmaktadır. Saç ekim sonuçlarının daha güçlü olmasını sağlayan ve saç ektirmeyen bireylerde de saç sağlığının artırılmasına olanak tanıyan, son derece zengin bir solüsyonla bu merkezde veriliyor.

Esteworld Saç Ekim Kliniği

Yeni nesil araçlar ve teknolojilerin kullanımı, saç ekim prosedürlerinin sonuçlarını çok daha güçlü kılabilir. Esteworld saç ekim kliniği de bu çerçevede hizmet sağlayan güçlü merkezlerden biri. Esteword’ün aşağıdaki hizmetlerle rakiplerinden ayrıldığını söylemek mümkün:

Yıkamasız saç ekimi: Henüz yeni hizmete giren bu prosedürün en önemli özelliği, saç ekim sürecini çok daha hızlı hale getirerek zaman kaybını önlemesi. Almanya’daki çeşitli medikal çalışmalar sonrasında geliştirilen yöntemin temel özelliği, prosedüre saç gelişimi için epey yararlı olan bazı solüsyonların ve losyonların dahil edilmesi. Bunlar, yaraların daha hızlı iyileşmesine, ilgili bölgelerde enfeksiyonun önlenmesine ve kafa derisinin nemlendirilmesine yardımcı oluyor. Saç ekimi prosedür tercihini, ‘’Yıkamasız saç ekiminden’’ yana kullanan hastalar, kliniğe yalnızca bir kere giderek süreci tamamlıyorlar.

Robotik Saç Ekimi: Greftlerin nereye yerleştirileceği ya da kaç greft gerektiği gibi hesaplamaların robotik gelişmiş sistemler tarafından hesaplandığını hayal edin. Otomatik ve akıllı bir teknoloji, greftlerin toplanmasından kanal açımına, greftlerin kafa derisinden yerleştirilmesinden sürecin sonlandırılmasına kadar aktif şekilde kullanılıyor. Robotik cerrahi ile insani hata payı en düşük olan saç ekim prosedürleri gerçekleştirmek mümkün oluyor.

Siz de Esteworld saç ekim kliniği ile iletişime geçerek hızlıca randevu oluşturabilirsiniz.

Transmed Saç Ekim Merkezi

Dr. Melike Külahçı tarafından kurulan Transmed, COVID-19’a karşı gelişmiş hijyen önlemleri ile son dönemlerde eskisinden daha çok ilgi çekiyor. Burada gerçekleştireceğiniz saç ekim işleminden önce size ücretsiz COVID-19 antikor testi yapılıyor.

Transmed Saç Ekim Merkezi ile hemen iletişime geçebilir, onlara Whatsapp üzerinden de ulaşabilirsiniz.

Dr. Serdar Gökrem Saç Ekimi (Ankara International Saç Ekim Kliniği)

Dr. Serdar Gökrem, saç ekimi alanında başarısını kanıtlamış uzmanlardan biri olarak Ankara’da hizmet veriyor. FUE tekniği çerçevesinde hizmet veren uzman doktorun temel vaadi ise oldukça sık, yoğun ve doğal görünümlü sonuçlar sunmak. FUE konusunda klinik oldukça ünlü, fakat Dr. Görken DHI saç ekimi, kadınlarda saç ekimi, BHD (Body Hair Transplantation) alanlarında da hizmet sağlamaktadır. Bunun yanı sıra, diğer pek çok klinikten farklı olarak burada Kirpik Ekimi hizmeti de alabilirsiniz.

Dr. Serkan Görkem, yüksek teknolojiye sahip gelişmiş medikal cihazlar ve her hasta için kişiselleşen tedavi / saç ekim süreçleri ile kafa derinize, ihtiyaç duyduğunuz greft sayısına ve sizin için uygun olan saç ekim yöntemine göre süreç yönetilir.

Özel Kardelen Tıp Merkezi Saç Ekimi

Saç ekim süreçlerinde yeni nesil teknolojiler kullanılarak hizmet çeşitliliği sağlanması, pek çok hastanın öncelikli taleplerinden biri. Özel Kardelen Tıp Merkezi de bu doğrultuda ‘’Safir Perkutan Tekniğini’’ hizmete sunuyor. Safir Perkutan, klasik FUE yönteminin safir madeninden elde edilmiş ekstra keskin ve doku hasarını minimize eden bıçaklarla gerçekleştirilmesi anlamına geliyor. Safir Perkutan tekniği ile;

Daha yoğun şekilde saç ekiminin gerçekleştirilmesi mümkündür (Çünkü safir bıçaklar ile daha sık kanal açılabilir ve buna rağmen doku hasarı minimum seviyeye düşürülebilir).

İyileşme süresi daha kısadır (Çünkü safir perkutan tekniği kullanıldığında bıçakların doku üzerinde yarattığı hasar minimum seviyededir)

FUE’nin inovatif güçlerinin tamamı saç ekim sürecine katkıda bulunur (Safir FUE, FUE’nin inovatif bir versiyonudur ve temel olarak FUE aşamaları ile gerçekleştirilir).

Özel Kardelen Tıp Merkezi ile hemen iletişim kurabilirsiniz. Kliniği resmi web sitesi üzerinden dolduracağınız ‘’Randevu Talep Formu’’ sayesinde onların sizi aramasını sağlamanız da mümkün. En iyi sonuçları elde etmek için çalışan Özel Kardelen Tıp Merkezi, yüksek skorlu kullanıcı yorumlarına sahip İstanbul’un en iyi saç ekim merkezleri arasındadır.

Esthetica Saç Ekim Kliniği

Ethetica Saç Ekim Kliniği, maksimum verimi sağlamak amacı ile uygulanan özel bir yöntem kullanıyor. İstanbul’daki en iyi saç ekim kliniklerinden söz ederken bu yeni nesil yöntemden söz etmek doğru olacaktır. Gelin altının kendine has güçlü özelliklerinden ilham alınarak hazırlanan DHI varyasyonunu keşfedelim.

DHI Plus Gold Saç Ekimi: Esthetica saç ekim kliniğinin imza hizmetlerinden biri olan DHI Plus Gold saç ekimi, Esthetica ekibinin yaklaşık bir yıl süren detaylı ARGE çalışmaları çerçevesinde geliştirildi. Bu arge çalışmaları, özel laboratuvarlarda geliştirilen teknikler ile kliniğin patent almasına olanak tanıdı. DHI saç ekiminin en önemli özelliği, Choi Implanter kalem ile kanal açmadan saç ekiminin tamamlanmasıdır. Gold DHI adı verilen yöntemde ise kullanılan implanter kalemin ucunda altın bir iğne bulunmaktadır. Ham altın materyalinin kendine has yapısı, DHI’nin sağlayabileceği yararları arttırır.

Estethica tarafından geliştirilen DHI Plus Gold tekniğini diğer DHI hizmetlerinden ayıran iki temel nokta buluyor:

Greftlerin toplanması, kafa derisinin saç ekimi için hazırlanması ve kanal açılmadan greftlerin ilgili bölgeye ekilmesi tamamen aynı şekilde gerçekleşir. Klasik DHI yönteminden farklı olarak bu yöntemde, greftler altın uca sahip bir iğne ile ekilir.

Saç ekimi işleminin tamamlanması ile Estethica uzmanları tarafından geliştirilen altın krem uygulaması yapılır. Altın krem olarak adlandırılan bileşen, bandaj gerekmeden kafa derinizin doku hasarının üstesinden gelmesine yardımcı olur. Bu kremdeki aktif onarıcı ve besleyici bileşenler, saç uzamasının bir an önce gerçekleşme ihtimalini arttırır.

Estethica Saç Ekim Merkezi’ni hem DHI Plus Gold saç ekim işlemi için hem de ameliyatsız şekilde gerçekleştirilebilecek saç tedavileri için ziyaret edebilirsiniz.

Acıbadem Hastanesi Saç Ekimi

Saç ekimi prosedürünü tanınmış ve ünlü bir hastanede gerçekleştirmek isteyenlerin ilk tercihi Acıbadem Hastanesi, FUT ve FUE hizmetleri sağlamaktadır. FUT tekniği çeşitli teknolojik inovasyonlardan sonra neredeyse kimse tarafından tercih edilmiyor. Çünkü bu teknikte greftlerin bir şerit halinde kafa derisine yerleştirilmesi söz konusu. FUE yöntemi ise her bir greftin teker teker kafa derisine yerleştirilmesi anlamına geliyor. Bu da kısa süre içerisinde elde edilebilecek verimi arttırıyor ve greftlerin kafa derisine tutunarak uzayıp güçlenme olasılığı maksimize ediyor.

Acıbadem Hastanesi Saç Ekimi biriminde FUE yöntemi ile ekim yaptırmak pek çok kişi tarafından tercih edilmektedir. Yıllardır medikal hizmetler alanında hizmet veren Acıbadem Hastanesi’nin güveni, doktorların profesyonelliği ve maksimum hijyen koşulları en iyi sonuçların garanti edilmesini sağlıyor. Randevu almak için İstanbul Acıbadem Hastanesini hemen arayabilirsiniz. Yapılacak kan tahlilinden sonra eğer saç ekiminin önünde hiçbir engel yok ise süreç hemen başlayacaktır. Kan testlerinde HIV, Sarılık, Hepatit B, Hepatit C gibi çeşitli bulgulara rastlanması saç ekim işleminin yapılmamasına sebep olabilir.

İstanbul’daki  En İyi Saç Ekim Klinikleri Neler Sunuyor?

İstanbul’da en iyi saç ekim klinikleri, aşağıdaki faktörlere sıkı sıkıya bağlı şekilde hizmet vererek müşteri konforunu arttırmayı amaçlıyorlar.

Maksimum hijyen koşulları (Özellikle COVID-19 ile artan hijyen standartlarının kliniklerin için ekstra steril bir ortam sağladığını söylemek mümkün)

Optimal greft sayısını hesaplamak için kullanılan robotik yöntemler (kafa derinizin yüzey alanı ve doğal saç görünümün ihtiyaç duyduğu greft sayısına bağlı kalarak size özel olarak gerçekleştirilen bu hesaplama, en estetik sonuçları almanızı kolaylaştırır)

Gelişmiş anestezi yöntemleri ile sıfır ağrıyı garantileyen merkezler (özellikle son dönemlerde yeniden popüler hale gelen sedasyonlu saç ekimi ile sıfır ağrılı saç ekim prosedürleri mümkün hale geliyor)

İhtiyaç duyan bireylere konaklama ve transfer hizmetleri (saç ekim kliniklerinin büyük bir çoğunluğu, şehir dışından ya da yurt dışından gelen müşteriler için çeşitli konaklama ve havaalanından transfer hizmetleri sunuyor)

Ömür boyu kalıcılık garantisi (Saç ekiminin sonuçları kalıcı mı?’’ sorusu, hastaların en sık kafalarına takılan problemlerden biri. Günümüzde İstanbul’daki en iyi saç ekim kliniklerinin büyük bir çoğunluğu, doğru bakım ile greftlerin ömür boyu kalıcılığını garantilemektir. )

Çok sayıda saç ekim yöntemi sayesinde hizmet çeşitliliği (gelişmiş teknolojiler temel bazı saç ekim yöntemlerini ve onların optimize edilmiş varyasyonlarını sunuyor. Örneğin FUE bir temel saç ekim yöntemi iken, Safir FUE, daha gelişmiş bıçaklarla gerçekleştirilen kanal açma işlemini kapsar. İstanbul’daki en iyi saç ekim klinikleri DHI’den FUE’ye, uzun saç ekiminden traşsız saç ekimine, Safir FUE’den FUT’a kadar çok sayıda yöntemi aktif olarak sunmaktadırlar).

 

Türkiye’de En İyi Saç Ekim Merkezlerinde Saç Ekiminden Sonra Nelere Dikkat Edilmelidir?

Saç ekim hizmetlerini alan kişiler, bu hizmetin hemen ardından ilk üç günlük süre içerisinde saçlarını hiçbir şekilde suya ya da ıslaklık kaynağı olan diğer ürünlere maruz bırakmamaya çok dikkat etmeliler. Bu süreçte ekim yapılan bölgenin baskıya maruz kalmaması adına uyku pozisyonundan yastık seçimine kadar her detay özel olarak seçilmeli.

Dahası, ilk üç gün boyunca hiçbir şekilde duş almamak hekimlerin özel tavsiyesi. Saça uygulana solüsyonlarla birlikte dokuların biraz iyileşmesini beklemek saç ekim sonuçlarını olumlu etkiliyor. İlk üç günden sonra kliniğinize giderek doktorunuz ve sağlık görevlileri eşliğinde ilk yıkamayı gerçekleştirmeniz mümkün.

Yıkamasız saç ekimi hizmeti aldıysanız, ikinci ziyarete gerek kalmayacaktır. Doktorunuzun beklemenizi istediği süre kadar bekledikten sonra, önerilen şampuan ve diğer bakım ürünlerini kullanarak yıkama işlemini evinizde gerçekleştirebilirsiniz.

Saç ekiminden sonra uzun bir süre boyunca kafa derinizin kimyasala maruz kalmaması, kurutma makinesi gibi cihazların yüksek ısı enerjisi ile karşı karşıya kalmaması son derece önemlidir. Bunun için bir süre saç bakımında sadeliği tercih etmeniz gerekecek. Ayrıca duş  alırken de greft gelişimini etkileyecek aşırı sıcak sudan kaçınmanız son derece önemli.

Özellikle ilk süreçlerde bir ya da iki haftalık istirahat izni isteyerek işe gitmemeniz, dokuların kendini iyileştirmesini olumlu etkileyebilir. Kafa derisinin saç ekim süresince hasar aldığını ve bu hasarın tamiri ile sağlıklı saçların çıkabileceğini unutmayın. Dolayısıyla bu süreçte ağır kaldırmayınız, aşırı stresten uzak durmanız ve kendinizi yormamanız son derece önemlidir.

Saç Ekiminden Sonra Şok Dökülme Ne Anlama Gelir?

Saç ekiminden sonraki ilk bir ay içerisinde (ya da birinci ayın hemen sonunda) gerçekleşen yoğun saç dökülmesi, ekilen greftlerin yüzde sekseninin hızlı şekilde kafa derisinden ayrılması anlamına geliyor. Bu durum sizi endişelendirmesin, her şey yolunda gidiyor!

Şok dökülmenin tamamlanması ile kafa derinizde kalıcı olacak saçlar gelişmeye başlayacak ve bu sayede gün geçtikçe daha kalın, daha güçlü, daha gür olan kıllar dolgun saç görünümü oluşturmayı başaracak. Şok dökülme sürecinde kafanızda herhangi bir soru işareti olursa doktorunuzla iletişime geçmekten çekinmeyin. İstanbul’daki en iyi saç ekimi kliniklerinde, doktorlar saç ekim prosedüründen sonra da tüm sorularınızı yanıtlamayı ve endişelerinizi gidermeyi önemsiyor.

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?