Vayne Rün Solo Nedir?

 

Vayne rün solo League of Legends oyununun sevilen ve güçlü karakteri Vayne’nin güçlerini gösteren ve farklı özellikleri ile oyun oynama keyfini arttıran bir üründür. Vayne rün solo ile daha eğlenceli ve sürükleyici bir oyun keyfi yaşayabilir, arkadaşlarınız ile kaliteli ve eğlenceli bir zaman geçirebilirsiniz.

League of Legends Oyunu Nedir?

League of Legends oyunu dünya genelinde en çok oynanan strateji oyunlarından biridir. İki takımın birbirini yenmeye çalıştığı ve takım çalışmasının kullanımı ile kazanılan stratejik bir oyundur. 140’tan fazla şampiyon bulunan oyunda istediğiniz karakteri seçerek oyuna katılabilir. Farklı karakterler ile takım oluşturularak oynanan oyunun dünya çapında birçok takipçisi ve oyuncusu bulunmaktadır. Farklı karakter ve karakter özellikleri seçme özelliği bulunan oyunun kullanışlı bir ara yüzü ve çoklu oyun destekleyici bir altyapısı bulunmaktadır.

League of Legends Oyunu Nasıl Oynanır?

League of Legends oyunu oynamak için öncelikle başlangıç platformuna geçmeniz ve merkezinizi oluşturmanız gerekmektedir. Takımın karşı takımın merkezine ulaşıp savaşması ve kalelerine zarar vermeleri ile oynanan oyunda milyonlarca saldırı çeşidi bulunmaktadır. Farklı karakterler ve farklı özellikler ile oyunu istediğiniz şekle getirebilirsiniz. Oyun esnasında karakterlerin genel özelliklerinin yanı sıra ekleme yapabileceğiniz ve güç katabileceğiniz farklı özellikleri de bulunmaktadır. Ormanlık alanlar kullanılarak suikast bölgeleri ve saldırı alanları oluşturabilir, takım kompozisyonu oluşturmak için önerilen 5 konumdan üstün koridor sistemini oluşturabilirsiniz. Deneyim kazanarak yeni yetenekler kazanabileceğiniz LOL oyununda rakiplerinizi yenerek yeni seviyelere geçebilirsiniz. Yeneceğiniz rakiplerinizden edineceğiniz deneyim puanları ile oyunu daha renkli ve ilginç bir hale getirebilirsiniz.

League of Legends Oyunu Rün Nedir?

League of Legends oyunu rün özelliği ile kullanıcılarına farklı seçeneklerden faydalanarak eğlenceli bir oyun keyfi sunmaktadır. Seçtiğiniz karakterleri kendi tercihlerinize göre şekillendirmenizi sağlayan ve farklı özellikle ile oyunu daha eğlenceli, rekabeti daha koyu hale getirmenizi sağlayan rünler sayesinde bir sonraki lige kısa sürede yükselebilir daha fazla deneyim puanı kazanabilirsiniz. Karakterinizin daha güçlü olmasını sağlayarak takımınızı güçlendirebilirsiniz ve çıktığınız liglerde daha uzun süre sahada kalabilirsiniz. Binlerce darbe ve savunma seçeneği kullanabileceğiniz LOL oyununda, sürekli saldırı, ölümcül darbe ve daha birçok özellik bulunmaktadır. Oyunda sıkça tercih edilen ve en güçlü karakterlerden biri olan Vayne karakteri sahip olduğu özellikleri ile birçok oyuncu tarafından tercih edilmektedir. Vayne rün solo özellikleri ile karaktere yeni özellikler kazandırmak mümkündür. Sahip olduğu ebedi kılıç, hayalet dansçı ve hayalet kılıcı gibi özellikleri sayesinde oyun esnasında güçlü bir savaş sergileyen vayne solo karakteri yeni rün özellikleri ile daha güçlü olmaktadır.

Vayne Solo Karakteri Nedir?

Vayne solo karakteri oyun ilk başladığında +80 can kazandıran ve her 5 saniyede bir +6 sabit can kazandıran doranın kalkanına, 5 adet can iksirine ve totem uğuru ziynet özelliklerine sahip olarak başlamaktadır. İlk baseye dönüş ile üç eşya alabilme özelliğine sahiptir ve ilk baseye doranın kılıcı, can iksiri ve nişancı yayı ile girer. İlk olarak guinsoonun hiddeti, savaşçı çizmeleri ve ebedi kılıç bitilir ve oyun sonunda build olarak hiddeti, savaşçı çizmeleri, ebedi kılıç, hayalet dansçı, draktharrın gece kılıcı ve kana susamış özellikleri olur ve tank off buildde de hiddeti, savaşçı çizmeleri, ebedi kılıç, kana susamış, mahvolmuş kralın kılıcı ve donmuş balyoz özellikleri bulunmaktadır. Vayne solo karakterinin güçlü olduğu rakipleri; Caitlyn, Draven, Quinn, Graves, Varus, Corki, Jinx, Tristana, Teemo ve Fiora’dır. Zayıf olduğu rakipleri ise; Lucian, Sivir, Ezreal, Katarina, Twitch, Aatrox, Renektom, Singed ve ChoGath’dır. Karakterinize rünler ile kazandıracağınız özellikler ile zayıf olduğu karakterlere karşı güçlenmesini sağlayabilir ve daha güçlü bir oyun sergileyebilirsiniz.

Vayne Rün Solo Özellikleri Nelerdir?

Vayne rün solo özellikleri alacağınız rün seçeneklerine göre farklılık gösterir. Alınan rünler sayesinde Vayne karakterinin daha güçlü ve hızlı bir savaşçı olmasını sağlayarak takımınıza katkı sağlayabilir, bir üst lige daha hızlı ve daha çok deneyim puanı ile çıkabilirsiniz. İsabet + hakimiyette %43 güce sahip olan karakterin saldırıya devam için %98, şifa taşkını için %75, zafer için %21, efsane çeviklik içim %70, biç devir için %34 ve son darbe için %62 isabet oranı bulunmaktadır. %97 kan tadı ve %93 açgözlü avcı hakimiyeti bulunmaktadır. İsabet + büyücülük %42’dir ve saldırı %86, şifa taşkını %66, son darbe %69, biç devir %27, zafer %30 ve efsane çeviklik %81 isabet oranına; bulut pelerini %93, sürat %25 ve yaklaşan fırtına %71 büyücülük gücüne sahiptir. Hakimiyet + isabette %9 oranında; %98 keskin sağanak, %89 gözyuvarı koleksiyonu, %98 keskin sağanak ve %79 açgözlü avcı hakimiyetine sahiptir. %58 şifa taşkını, %30 son darbe ve %82 efsane çeviklik isabet özellikleri bulunan Vayne rün solo ile daha eğlenceli ve kaliteli bir LOL oynayabilirsiniz.

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?