Lider Eğitimci Yazarlar Derneği’nden Bakanımız Ziya SELÇUK’a Destek..

Lider Eğitimci Yazarlar Derneği’nden Bakanımız Ziya SELÇUK’a Destek

2018 yılının Aralık ayında Lider Eğitimci Yazarlar Derneği olarak Milli Eğitim Bakanlığının yeni bakanı Sayın Ziya SELÇUK’un yanında olduğumuzu, bazı mihrakların sayın bakanı haksız olarak eleştirip motivasyonunu bozmaya çalıştığını kamuoyuna deklare etmiştik.

Yine aynı kesim iş başında. Dün olduğu gibi bugün de bakanımızın yanındayız.İlk defa toplumun büyük çoğunluğu tarafından kabul gören bir Milli Eğitim Bakanı, bu işin mutfağından yetişmiş, eğitimin hemen hemen her kademesinde görev almış, bakanlıktaki hastalıkları teşhis etmiş, tedavi yöntemlerini de bilip uygulamaya çalışan bir bakan belki ilk defa geldi.

Uzun yıllardan sonra ilk kez Milli Eğitim Bakanlığında liyakat esas alınmaya başlamış, göreve gelenlerin yeni enerjileriyle eğitimcilerimize ışık olmaya başladığını görüp umutlanmıştık ki… “Ki” dedik çünkü tam umutlanmaya başladığımız süreçte Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK’un amansızca eleştirilmeye çalışıldığını ve bu eleştirilerle yeniden yıpratılmaya çalışıldığına şahit olmaya başladık. Bu açıklamamızda sözü fazla uzatmadan Prof. Dr. Ziya SELÇUK’un yerinde kararlar aldığını ve bu kararların eğitimciler tarafından sahiplenildiğini belirtmek isteriz.

Bu durumdan tüm eğitimcilerimiz memnundur ve yeni bakana müteşekkirdir. Son olarak sözümüzü yineliyoruz; yazımızla, kalemimizle, sözümüzle, duruşumuzla Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK’un yanındayız…

Lider Eğitimci Yazarlar Derneği Yönetim

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?