İstanbul’daki En İyi Saç Ekim Merkezleri ve 2022 Saç Ekimi Fiyatları

 

Saç ekim süreçleri, modern tıbbın gelişen teknolojileri sayesinde geçmişten çok daha yüksek oranlarda memnuniyet sağlayabiliyor. Bunun en büyük sebebi ise elbette çeşitli medikal araçların kullanılması ve inovatif yaklaşımlarla greft toplama, saklama ve ekme işlemlerinin daha profesyonel olarak tamamlanmasıdır. Başta İstanbul olmak üzere Türkiye’de bulunan çok sayıda klinik, yurt içi ve yurt dışından kabul ettiği hastalarına FUE, DHI, tıraşsız saç ekimi, saç mezoterapisi gibi çeşitli tedaviler uygulayabilir. Bugün sizlerle Memur Haberci uzmanları tarafından yapılan araştırmalar sonucunda bulunan İstanbul’daki en iyi saç ekim merkezleri sonuçlarını paylaşacağız. Gelin birlikte inceleyelim!

İstanbul’daki En İyi Saç Ekimi Merkezleri!

Este Favor Saç Ekim Merkezi

Este Favor Saç Ekim Merkezi, dünya standartlarını durmadan takip eden uzmanları ve yeni nesil tedavi cihazları ile saç ekimi tedavi ve saç sağlığı işlemlerinde maksimum başarıyı hedeflemektedir. Saç ekiminde doğal saç yönleri, doğru greft seçimi ve yüksek yoğunlukta ekim yaparak % 100 başarıyı elde ederler. Este Favor Saç Ekimi merkezi ‘’Butik Sağlık’’ hizmetinin Türkiye’deki öncülerindendir; yani kişiye özel tedavi planlaması yapmaktadırlar. Günde 1 ve ya 2 saç ekimi işlemi uygulayarak en yüksek başarıyı yakalamak için işlem yapmaktadırlar.

Saç ekim sürecinin başarısını arttırabilmek adına klinikte aşağıdaki işlemleri uygularlar:

  • Saç çizgisinin en doğal görünümü oluşturabilecek şekilde belirlenmesi ve kalıcı saç ekimi sonuçları
  • İhtiyaç duyduğunuz greft sayısı, kafa derisi hassasiyetiniz ve diğer bazı faktörlere bağlı olarak sizin için en doğru saç ekim yönteminin bulunmasını
  • Butik sağlık teması ile günde az işlem sayısı yüksek ilgi ve çalışma
  • Kişiye özel tedavi planlaması

Este Favor Saç Ekim Merkezi, özellikle sürecin tamamlanmasının ardından saç ekimi ile ilgili gelişmelerin adım adım takip edilmesi bakımından diğer pek çok kliniğin önüne geçmektedir. Tüm bu özellikleri ile Este Favor İstanbul’daki en iyi saç ekimi merkezlerinden birisidir.

Este Favor Saç Ekim&Estetik Merkezi 2022 Fiyatları

Este Favor Saç Ekim Merkezi 2022 fiyatları da 6000 TL ile 14.000 TL arasında değişiklik gösterebiliyor. Elbette fiyatları greft sayısı, kullanılan yöntem ve kafa derinizin mevcut durumu etkilemektedir.

Asmed Saç Ekim Kliniği

Koray Erdoğan’ın yönettiği Türkiye’nin en ünlü saç ekim kliniği ASMED, saç ekimi konusunda profesyonel çözümler sunuyor. Koray Erdoğan saç ekimi alanında dünyanın önde gelen isimlerinden biridir. Özellikle yurt dışında oldukça ünlü bir saç ekim uzmanı olan Erdoğan, belirli aralıklarla farklı ülkelerde gerçekleşen saç ekim seminer ve konferanslarında konuşmalar yapmaktadır. Asmed Saç Ekim Merkezi’ni diğerlerinden ayıran en önemli özellik, merkezde saç ekimini gerçekleştiren doktorun doğrudan geliştirdiği saç ekim teknolojilerinin bulunmasıdır. Kliniğin hizmet maliyeti diğer alternatiflerden çok daha pahalı olduğu için, listede 2. sıraya koyduk.

Türkiye’de FUE saç ekimi Asmed’de gelişmiş bazı inovastif araç ve yöntemler kullanılarak uygulanır. Doğrudan Koray Erdoğan tarafından sunulan K.E.E.P., K.E.E.P., GRAFT CALCULATOR, COVERAGE VALUE, KE-BOT, KE-HEAD ve KE-REST adı verilen yöntemler, maksimum verimin sağlanabilmesi adına FUE’nin çeşitli aşamalarında aktif edilen bazı metodlardır.

Saç ekim kliniğinden ücretsiz danışmanlık almak için resmi web siteleri üzerinden bir randevu formunu doldurmanız yeterli.

Asmed Saç Ekim Kliniği 2022 Fiyatları

Asmed Saç Ekim Kliniği 2022 fiyatları Euro cinsi ile belirlendiği için bütçenizin biraz üzerinde olabilir. Ortalama bir saç ekim prosedüründe 3000 ile 4500 arasında greft ekimi yapılır. Kliniğin greft başına talep ettiği ücret ise 2 ile 2,5 Euro arasında değişiklik göstermektedir.

 

 

Dr. Cinik Saç Ekim Kliniği 

Saç ekim alanında uyguladığı çok sayıda yöntem ile Dr.  Cinik, İstanbul’da en çok tercih edilenler arasında. FUE saç ekimi, DHI yöntemi, Sapphire FUE saç ekimi, İğnesiz saç ekimi, kadınlar için saç ekimi, Tıraşsız saç ekimi ve Lazer saç tedavisi, Dr. Cinik tarafından hastaları için sunulan ayrıcalıklı hizmetler arasında gösterilebilir.

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden biri olan Uludağ Ünivesitesinden mezun olan Cinik, acının minimize edildiği gelişmiş anestezi yöntemlerinden yararlanır.

Dr. Cinik Saç Ekim Kliniği Saç Ekim 2022 Fiyatları

Alanında uzman Doktor Cinik, maksimum hijyen ve maksimum tutunma oranı felsefesi ile aktif olarak hizmet sağlamaktadır. Dr. Cinik Saç Ekim Kliniği 2022 fiyatları ise 1500 ile 4500 Euro arasında değişiklik gösterebilir. Net bir fiyat alabilmek için mutlaka randevu alın.

  • İletişim Web: www.emrahcinik.com
  • İletişim Telefon: +90 542 234 00 34

Transmed Saç Ekimi Merkezi

Transmed Saç Ekim Merkezi, alanında uzman doktorları ile yalnızca saç ekimi alanında değil, aynı zamanda estetik cerrahi alanında da aktif hizmet sağlıyor. Saç ekimi prosedürleri dahilinde ise merkezin FUE, FUT, Tıraşsız saç ekimi, Bıyık ve sakal ekimi, Kaş EKİMİ, Ice Graft Teknolojisi ve FreshCell teknolojisi uyguladığını söylemek mümkün.

Merkezde saçlarınızı güçlendirecek, büyüme hızını arttıracak ve onları daha dolgun hale getirecek Lazer Saç Tedavisi gibi alternatif yöntemlere de başvurmanız mümkün. Ayrıca, klinik ile hemen Whatsapp üzerinden iletişime geçerek ücretsiz saç analizi talep edebilirsiniz. Elbette ihtiyacınız olan optimal greft sayısının hesaplanması için doğrudan klinikten randevu almanız gerekir. Bu sayede en iyi saç ekim sonucunun sağlanması mümkün olacaktır.

Transmed Saç Ekim Merkezi 2022 Fiyatları

Transmed Saç Ekim Merkezi 2022 fiyatları ortalama 6000 TL ile 10.000 TL arası değişebilir. Kliniğin en önemli özelliği Türk hastaların da süreçlerini büyük bir özenle sürdürmeleridir.

  • İletişim Web: transmed.com.tr
  • İletişim Tel: +90 212 281 13 00

Esteworld Saç Ekim Merkezi

Saç ekim teknolojilerini dünyadan Türkiye’ye en hızlı bir şekilde getiren merkezlerden biri olan Esteworld, uzman ekibi ise çok sayıda farklı yöntemi hastalarına sunmaktadır. 2022 yılında hizmete giren Yıkamasız Saç Ekimi ile ilgili bilgi almak için hemen klinikten randevu alabilirsiniz. Bunun yanı sıra, merkezde VIP saç ekimi, FUE saç ekimi, DHI, Tıraşsız saç ekimi, Sedasyonlu (ağrısız) saç ekimi ve TDF saç ekimi hizmeti verilmektedir.

Esteworld saç ekim merkezini diğerlerinden ayıran en önemli özelliklerden biri, robot teknolojilerinin kullanılması ile greft sayısının ve greft ekilecek noktaların belirlendiği Robotik Saç Ekim Prosedürüdür. Hekiminizin ve maksimum uzman teknolojinin çözümlerini birleştiren bu prosedür, en kısa süre içerisinde en iyi sonuçların elde edilmesine olanak tanır.

Esteworld Saç Ekim Merkezi 2022 Fiyatları

Esteworld saç ekim 2022 fiyatı, pek çok tüketici tarafından ‘’bütçe dostu’’ olarak nitelendiriliyor. Çünkü en gelişmiş teknolojilerin uygulanması ve ayrıcalıklı bir ‘’hastane ortamı’’ deneyimine rağmen, fiyatlar 5.000 TL ile 10.000 TL arasında değişiklik göstermektedir.

Now Hair Time Saç Ekimi Merkezi

Now Hair Time Saç Ekim Merkezinde, konsültasyon, saç ekim alanının hazırlanması ve saç tıraşının tamamlanması aşamalarından sonra prosedüre başlanır. Prosedürden önce elbette yapılan tetkikler çerçevesinde ihtiyaç duyduğunuz greft sayısı belirlenir ve hangi yöntemin sizin için uygulacağına karar verilir. İncelediğimiz kullanıcı yorumlarına bakılırsa bu merkezin en önemli özelliği, doktor ve diğer medikal yetkililerin hastalarla olan iletişimidir. Burada her aşama hakkında doktorunuz size bilgi verir, sorularınızı yanıtlar ve saç ekim süreci ile ilgili kafanızda hiçbir endişe kalmamasını önemser. Bu çerçevede gerçekleştirilen prosedürler teknik bakımdan da tüm gerekliliklere sahip olur.

Saçın operasyona hazır edilmesinin ardından, ağrının minimuma indirilmesi için lokal hedefleme gerçekleştirilir. Dünya standartlarındaki teknolojileri takip eden Now Hair Time, bunun için özel bir anestezi kalemi kullanmaktadır. Saç köklerinin toplanması işleminden sonra eğer DHI yöntemi uygulanmıyorsa kanal açma işlemi başlar. DHI yönteminin uygulanması durumunda ise kanal açma aşaması atlanarak doğrudan saç ekimine geçilir.

Now Hair Time Saç Ekimi Merkezi 2022 Fiyatları

Now Hair Time Saç Ekimi Merkezi 2022 Fiyatları 9000 TL’den başlıyor. İhtiyaç duyduğunuz greft sayısı, fiyatın değişmesine sebep olan oldukça önemli bir faktör. Müşteri yorumları incelendiğinde merkezde talep edilebilecek en yüksek fiyatın da 15.000 TL civarı olduğunu söylemek mümkün.

Türkiye'nin en iyi saç ekimi

İsveç Klinik Saç Ekimi Merkezi

Türkiye’nin en iyi saç ekimi merkezlerinden biridir. Uyguladıkları modern teknikler ile tedavi sonucundan memnun olmayan hastaları yoktur. Hastalarına yüksek standartlarda tedavi imkanları sunuyorlar. Saç ekiminde FUE Tekniği ve Choi Tekniğinde uzmanlaşmılardır. Saç ekiminin yanı sıra işlemleri ve sakal, kaş, bıyık ekimi tedavileri de uyguluyorlar. Uzman, başarılı ve güleryüzlü bir ekip ile saç ekimi operasyonunu profesyonel bir şekilde tamamlıyorlar. Bunların dışında İsveç Klinik Saç Ekimi Merkezinde medikal estetik operasyonları da uygulanmaktadır. Dolgu, botox, peeling, selülit, mezoterapi, lipoliz, cilt bakımı tedavi hizmetini de oldukça başarılı bir şekilde veriyorlar. Avrupa’dan ve Arap ülkelerinden gelen birçok hastanın ilk tercih ettiği kliniklerden biridir.

İsveç Klinik Saç Ekimi Merkezi Fiyatları

İsveç Klinik Saç Ekimi Merkezi fiyatları birçok kliniğe göre daha uygundur. Uzman ekip ile gerçekleşen tedavilerin fiyatları değişiklik gösterse de ortalama 5.000 TL ve 9.000 TL arasındadır. Greft sayısına göre değişen fiyatlarda, 1000 saç kökü ekiminin ücretlendirmesi 2500 TL’dir. İsveç Klinik Saç Ekimi Merkezi İstanbul’da hizmet vermektedir.

Cosmedica Saç Ekimi Merkezi

2007 yılında uzman doktor Levent Acar tarafından kurulmuştur. Tedavileri de bizzat kendisi uygulamaktadır. FUE Tekniğinin uygulandığı tedavilerde hiçbir kesik veya dikiş izi olmadan tamamlanmaktadır. Cosmedica, sağlık bakanlığı tarafından ruhsatlı hastanelerde ilk kez saç naklinin yapıldığı saç ekimi merkezi olarak başarısını kanıtlamıştır. Cosmedica Saç Ekimi Merkezinde saç ekimi tedavisinin dışında kozmetik cerrahi, saç dökülmesi tedavisi ve diş tedavileri de uygulanmaktadır.

Cosmedica Saç Ekimi Merkezi Fiyatları

Dünyanın farklı yerlerinden tedavi olmak isteyen hastaların, tedavi öncesinde randevu almaları gerekmektedir. Levent Acar ve uzman ekibi ile modern tekniklerin uygulandığı tedavi merkezinde hastalar kalıcı saçlara kavuşurlar. Yaklaşık 10 yıldır hizmet veren Cosmedica Saç Ekimi Merkezi fiyatları ise 15.000 TL ile 20.000 TL arasında değişmektedir. Klinik şu anda Küçükçekmece/İstanbul’da hasta kabul etmektedir.

Saç Ekim Merkezi Seçerken Nelere Dikkat Edilmelidir?

İstanbul’daki en iyi saç ekim merkezleri arasından birini tercih ederken, aşağıdaki faktörlere dikkat ettiğinizden emin olun:

  • Prosedürler mutlaka bir tıp doktoru gözetiminde ya da bir tıp doktoru eşliğinde gerçekleşiyor olmalıdır.
  • Saç ekim merkezlerinin Google ve forum yorumları mümkün olduğunca olumlu olmalıdır.
  • Saç ekimi işlemlerinden birine karar vermeden önce klinik ile konuşmalısınız.
  • İşlemin başarılı olmasının garantili olduğunu, ancak her ihtimalde bir risk olduğunu unutmamalısınız. Saç hacminize veya kalitenize göre de işlem için uygun olmayabilirsiniz.
  • Saç ekimi, hastanın yaşına göre belirlenebilecek bir seçenektir. Saç ekiminin hastanın saçının tasarımını nasıl değiştirdiği de ayrı bir önem taşımaktadır. Bu konuda sizi doğru bilgilendirdiğinden emin olduğunuz bir yer seçmeye özen gösterin.

Saç Ekimden Sonra Ne Gibi Komplikasyonlar Gerçekleşebilir? 

  • Doğal görünmeyen saç
  • Kanama
  • Enfeksiyon riski
  • Kafa derisinin bazı bölgelerinde uyuşma
  • Göz çevresinde morarma
  • Kaşıntı
  • Kafa derisinin şişmesi

En İyi Saç Ekim Merkezleri Arasından Seçim Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Saç ekimi tedavisi görme kararı alan hastaların, hangi saç ekimi merkezini seçeceği bütün tedaviyi ve tedavi sonrasını etkileyen oldukça önemli bir unsurdur. Saç ekimi merkezi seçerken dikkat edilmesi gerekenler arasında en önemli noktalardan biri kullanılan tekniktir. Klinikte hangi saç ekimi tekniğinin kullanıldığının araştırılması gerekmektedir.

Diğer önemli unsur ise kullanılan aletlerdir. Tedavi gerçekleşirken kullanılan aletler ne kadar modern ve teknolojinin son noktası olursa sonuç da o kadar kaliteli olacaktır. Tedavi merkezinin hijyenik olması da çok önemlidir. Aynı zamanda tedaviyi gerçekleştiren ekibin uzmanlığı en iyi saç ekimi merkezleri arasından seçerken dikkat edilmesi gerekenler arasındadır. Saç ekiminde uzmanlaşmış cerrahi operasyonlar gereklidir. Bu yüzden oradaki sağlık çalışanlarının deneyim ve tecrübesi ne kadar iyi olursa süreç o kadar profesyonel gerçekleşecektir.

En iyi saç ekimi merkezleri içerisinde saç ekimi tedavisi, bazı kişiler için riskli olabilmektedir. Tedavi sırasında ve sonrasında kullanılacak ilaçlar risk unsuru taşıyabilmektedir. Kalp rahatsızlığı olanlar, yüksek tansiyon hastaları, ileri derecede enfeksiyon geçirmiş olanlar, ilaca alerjisi olanlar, yüksek diyabet hastaları, ileri derecede CVA geçirmiş olanlar için saç ekimi operasyonu risklidir. Bu kişilerin saç ekimi tedavisi görmemeleri gerekmektedir.

En iyi saç ekimi merkezleri içerisinde saç ekimi operasyonu bittikten sonra hastaların dikkatli olması gereken bazı noktalar vardır. Tedavi sonrasından iyileşme süreci tamamlanana kadar hastaların daha hassas ve kontrollü olması gereklidir. Saç ekimi operasyonundan sonra yaklaşık bir senenin sonunda saçlar doğal görünümüne kavuşur. Bu bir senelik süreçte hastaların yapması gerekenler:

Saç Ekimi Sonrasında Yapılması Gerekenler

  • Saç ekiminden sonraki ilk bir hafta hastaların alkol tüketmemelidir. Hem kullanılan ilaçlardan dolayı hem de alkol tüketiminden sonra saç ekilen bölgede kanama oluşma riskinden dolayı alkol kullanılmamalıdır.
  • Operasyon sonrasında en az iki gece boyunca hastaların uyurken yastığa kafalarını koymamaları gereklidir. Saç ekilen yer zarar görebilir.
  • Saç ekimi sonrasında saç derisinin kuru tutulması çok önemlidir. Saç derisinin ıslatılmaması kabuk bağlayan yaraların dökülmesi için gerekmektedir. Aynı zamanda saç ekimi operasyonundan sonra iki gün saç ekimi yapılan bölgenin yıkanmaması gerekmektedir.
  • Doktorların verdiği losyon ve ilaçlar dışında herhangi bir ilaç veya losyon kullanılmamalıdır.
  • Operasyondan bir süre sonra saçlar yıkanmaya başlandığında kurutma makinesi ile kurutulmaması gerekmektedir. Doğal kuruması önemlidir. Kafa derisinin yüksek dozda ısı alması ekilen saça zarar verebilir.
  • Saç ekimi sonrasındaki ilk 45 gün tedavi gören kişi saça başka bir işlem uygulamamaya dikkat etmelidir. Kafa derisinin kimyasala maruz kalmaması gerekir, aksi takdirde ekilen saç zarar görebilir.
  • Saç ekimi operasyonu gerçekleştirilen bölge hijyenik kalabilmelidir. O bölgenin temiz tutulması gereklidir. Aksi takdirde bölge enfeksiyon kapabilir.

İyileşme Süreci ve Sonrası

  • Saç ekiminin gerçekleştiği bölgenin enfeksiyon kapmaması için o bölgenin terlememesi gereklidir. Saç ekimi tedavisi gören hastanın çok sıcakta durmaması, buharlı ortamlara girmemesi ve sauna gibi yerlere gitmemesi sağlıklı olacaktır.
  • Saç ekiminden sonra bir süre iyileşme doktor kontrolünde olabilir. Bu süreçte hastanın -varsa- doktorun verdiği bandajı çıkarmaması, farklı ilaç kullanmaması gerekmektedir. Ayrıca doktorun önerdiği şampuanı kullanmak iyileşme sürecini daha sağlıklı ilerletecektir.
  • Hasta kanı sulandırıcı ve kan akışını artırıcı ilaçlardan uzak durmalıdır. Hastanın eğer varsa E vitamini, ginseng gibi kullandığı ilaçlar varsa tedavi sürecinde bırakması önemlidir.
  • Operasyon sonrasında ilk yıkama gerçekleştikten sonraki iki hafta boyunca saçların her gün yıkanması gerekmektedir.

 

 

Sosyal Medyada Paylaşın:

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?